Veel speelplezier op kindvriendelijke Camping Tamarig!

camping tamaring achterhoek17Uniek en natuurlijk, speels en kindvriendelijk! Onze recreatie is er speciaal voor de allerjongste kinderen en een ware uitdaging voor de stoere jongens en gezellige meisjes t/m 12 jaar.

Camping Tamaring heeft speciaal voor de allerjongste kinderen verleidelijke speelplaatsen zoals een speelbos met waterpomp, meerdere speeltuinen, een kleuterzwembad en een overdekte speelloods met eigentijdse vrolijke speeltoestellen.

Daarnaast zijn er op de camping vele fietsjes en stepjes om lekker over de camping te gaan, een bibliotheek met spelletjes en kinderleesboeken. Naast de uitgebreide faciliteiten op de camping hebben wij ook een natuurwandeling, die u vanaf de camping kunt wandelen waarbij u onderweg natuur-opdrachten maakt samen met de kinderen.

Heerlijke camping, aanrader met jonge kinderen!

Activiteiten voor de kinderen in de schoolvakanties

camping tamaring achterhoek34Indien uw kinderen nog klein zijn kunt u heerlijk kamperen op een kampeerveld met speeltoestellen. Dit veld is hondenvrij en ingericht voor de allerjongste kinderen.

Tijdens de schoolvakanties en speciale weekenden als Pasen, Hemelvaart en Pinksteren organiseren wij voor de kinderen twee keer per week kinderactiviteiten bestaande uit bijzonder en uitdagend kindertheater, knutselwerkjes, spelletjes in het bos en bij droog weer broodjes bakken! De komende activiteiten zijn in de meivakantie in de laatste week van april en de eerste week van mei. Uiteraard is er een programma in het Hemelvaart- en Pinksterweekend en gedurende de 5 weken hoogseizoen op de camping is ons recreatie-team ook twee maal per week paraat! Dit jaar hebben we het camping boekje zelfs voorzien van speciale pagina's voor onze kleinste gasten! Nog meer speelplezier! 

In de omgeving is er voor de kinderen heel veel leuks te zien en te beleven. Kijk hiervoor op onze website bij: Eropuit met kinderen.