De laatste loodjes..

Het is bijna zover.. Zondag 8 oktober sluiten we de poort voor langere termijn. Na een lang kampeerseizoen is het voor ons ook wel even nodig om bij te kunnen tanken hoor. Alhoewel.. bijtanken.. Lees maar eens in het kopje hieronder wat wij zoal doen als de camping gesloten is. Daar zul je van staan te kijken. Ook dat is weer hard werken, maar wel op een andere manier en in een ander tijdspad.

We mogen terugkijken op een mooi kampeerseizoen, waarin we weer veel gasten hebben mogen verwelkomen. Een mooi voorseizoen dat vervolgd werd met een matig hoogseizoen. Het weer sprak niet in het voordeel van de campings in het algemeen. Gelukkig heeft het naseizoen dan weer veel goed gemaakt. Tot nu, juist voor het sluiten van de camping schijnt de zon nog steeds vollop en de temperatuur ligt nog steeds op een heerlijk niveau! 

Inmiddels zijn alle voorboekingen in de computer verwerkt. Deze worden binnenkort verstuurd naar een ieder. Dan gaat, als de camping sluit, het planbord weer open, zodat er online geboekt kan worden voor het komende seizoen. Natuurlijk bent u in de winter welkom om een plaatsje te komen uitzoeken bij ons voor komend jaar. Als de tijd en de werkzaamheden het toelaten, drinken we graag een kopje koffie met u mee. U bent meer dan welkom in de mooie Achterhoek, misschien wel het mooiste stukje natuurschoon van Nederland.  

Onderhoudswerkzaamheden

Tamaring in winterslaap?

Veel gasten denken dat we een paar maanden in een diepe slaap zijn gedurende deze maanden. Lees hier wat we zoal uitvoeren in de wintermaanden op camping Tamaring! 

De Zoover awards

Zoover Award Gold 2023 klein

Het is ook in 2023 gelukt een award te winnen! We hebben als camping alweer (voor de derde keer) een gouden zoover award weten te veroveren bij de uitreiking. Elke keer als je dit weer voorbij ziet komen, doet dit wat met je! Dankjewel aan alle gasten die een beoordeling hebben achter gelaten. Het is voor ons en natuurlijk helemaal voor onze medewerkers echt een blijk van waardering van onze gasten, en daar zijn we blij mee!