Huur een safaritent in de Achterhoek op Camping Tamaring

Safari 7

Ervaar het ultieme glamping gevoel in een luxe safaritent op Camping Tamaring en geniet van een heerlijke vakantie in de Achterhoek!

Onze splinternieuwe safaritenten voor 5 personen zijn ruim van opzet, comfortabel maar vooral erg leuk om in te slapen.

Een vakantie in de safaritent wordt een bijzondere belevenis in de Achterhoek!

5-persoons safaritent huren op charme Camping Tamaring

Huur een compleet ingerichte glampingtent op Camping Tamaring en geniet van de vele faciliteiten. De kenmerken van onze safaritent:

  • Sfeervolle zithoek
  • Open keuken met kookplaat en koelkast
  • 1 slaapkamer met tweepersoonshemelbed
  • 1 slaapkamer met stapelbed en eenpersoonsbed
  • Veranda met zitbank en picknicktafel

Echt een aanrader in een hele mooie omgeving.

Ultieme glampinggevoel in een safaritent voor 5 personen

Ervaar het ultieme glampinggevoel in onze safaritent. De glampingtent is geschikt voor maximaal 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonshemelbed. De andere slaapkamer beschikt over een stoer stapelbed en een eenpersoonsbed.

De tent is uiteraard voorzien van een compleet ingerichte keuken en een zithoek. Wilt u liever op het terras zitten, neem dan plaats op de picknicktafel of op de bank onder de luifel.

Goed om te weten, de tent is niet voorzien van sanitaire voorzieningen. Gelukkig is het luxe sanitairgebouw dichtbij waar u gebruik van kunt maken.

Ontdek de Achterhoek

Onze charme camping is gelegen in de gemeente Berkelland in Oost-Nederland, liggend in de Achterhoek dat is uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Hier kun je dubbelop genieten van het landschap en de stilte, de prachtige natuur en op het juiste moment genieten van een rustplekje of een gezellig terras. Een uniek gebied om er uw vakantie door te brengen. Als u er van houdt om vroeg op te staan, dan heeft u kans om bij ons eekhoorns, herten, reeën, fazanten en konijnen te bewonderen in onze natuurlijke omgeving. U kunt er uren in de bossen doorbrengen en genieten van de schoonheid van de Achterhoek!

Meer weten over onze safaritent?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een safaritent reserveren, neem dan contact met ons op.