Overnachten in een 6-persoons kampeerbungalow

kampeerbungalowEen kampeerbungalow is een combinatie van een tent en een blokhut. Oftewel heerlijk kamperen in de natuur met een beetje comfort. Kies voor onze houten kampeerbungalow op plek 56 of 86. U beleeft dan het echte kampeergevoel: u hoort de vogels fluiten vanuit uw bed!

De kampeerbungalow is de juiste balans tussen de eenvoud van kamperen en de luxe van een houten huisje. Geen gedoe met tentharingen of een luchtbed opblazen, want u slaapt in de kampeerbungalow in een gewoon bed. De blokhut is voorzien van een ruim keukenblok met inventaris, gasstel en koud stromend water, een Senseo koffiezetapparaat, theekoker en een koelkast. Ook zijn er voldoende lichtpunten en stopcontacten. Ook fijn, op de koudere momenten kunt u gewoon de kachel aanzetten en blijft de kampeerbungalow heerlijk behaaglijk. Voor het toilet en de douche kunt u gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen op de camping.

Echt een aanrader in een hele mooie omgeving.

camping tamaring achterhoek14De verhuur is inclusief keukengas en elektra, exclusief gas-verwarming en douchen. Er zijn twee gescheiden slaapruimtes met een tweepersoonsbed (2-persoons dekbed) en een stapelbed (2x 1 persoons dekbed). Er is ook een tweepersoons slaapbank (2 persoons dekbed). Een kinderbedje kan naar wens bijgeplaatst worden.

De oppervlakte van de kampeerbungalow is 32 m2. Een mooie ruimte, waarvan het grootste gedeelte dient als living. Het meubilair is zowel binnen als buiten te gebruiken. Buiten staat ook een houten picknicktafel waar u gebruik van kunt maken. De kampeerbungalows staan op de camping op plek nr. 56 en plek nr. 86.

Een TV met Digitenne (€ 25,- per huurperiode) kan worden bijgezet. Ook bedlinnen kan bijgehuurd worden. Zie tarieven voor meer informatie over de kosten van het huren van deze verhuuraccomodatie.

De kampeerbungalow is alleen per midweek, week of weekend te huur. Wilt u slechts een enkele nacht verblijven, neem dan even contact met ons op.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van de kampeerbungalow.

Meer weten over onze kampeerbungalow?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een kampeerbungalow reserveren, neem dan contact met ons op.